• Aldo Ciprian, portaveu de Cs, “només hem presentat propostes de caràcter local pel benefici de la ciutat”

Sant Cugat del Vallès, divendres 21 de juliol del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha fet valoració d’aquest curs polític on ha destacat la pujada de sous dels partits d’esquerra en tan sols 2 anys i l’absència de l’alcaldessa. Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal ha assegurat en roda de premsa que Ciutadans ha respectat l’acord de principi de mandat i no s’ha apujat el sou com si ho han tots els partits d’esquerra. “Nosaltres ens hem mantingut fidels a la nostra filosofia de treball” ha assegurat Ciprian que també ha carregat contra l’alcaldessa. “A Sant Cugat tenim una alcaldessa virtual que només es presenta per fer-se la foto”.

Munia Fernández-Jordán, Aldo Ciprian y Sergio Blázquez minutos antes de empezar

D’altra banda, el portaveu ha posat en relleu que totes les mocions que ha presentat la formació taronja “han sigut pel benefici de la ciutat” ja que només “hem registrat propostes de caràcter local”. Ciprian també ha criticat durament l’entrada a l’equip de govern de l’únic regidor del PSC com a Tinent d’Alcalde d’Ocupació i Política Comarcal que segons ha assenyalat “és un càrrec ad hominem que no aporta res ni beneficia a la ciutadania”. En aquest sentit, ha destacat que des de la firma d’aquest pacte i sense tindre majoria absoluta, l’equip de govern no ha perdut ni una sola votació perquè “creiem que hi ha un pacte en l’ombra amb el regidor del PP i el regidor no adscrit” que facilita aquesta majoria absoluta “encoberta” ha assegurat el portaveu.

Aldo Ciprian, portavoz del grupo municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat

Munia Fernández-Jordán, regidora de Ciutadans (Cs) Sant Cugat, ha fet un repàs de tots els assoliments d’aquest curs 2016 -17. “El nostre objectiu és preocupar-nos pel dia a dia dels homes i dones que viuen a Sant Cugat” ha assegurat Fernández-Jordán i ha recordat la bateria de mesures centrades en la infància que s’han fet realitat gràcies a la formació taronja. La instal·lació de paviment de cautxú als parcs infantils o una cua ràpida pels adults acompanyats de bebès de 0 a 24 mesos a l’Oficina d’Atenció Ciutadana són algunes de les mesures que ha destacat. En aquest sentit, Fernández-Jordán ha assegurat que la conciliació familiar serà un dels “punts de batalla” del pròxim curs polític. “S’han d’aconseguir mesures que facilitin a les famílies que treballen la possibilitat de tenir fills i poder tindre temps per educar-los i gaudir-los”

Tanmateix, l’edil ha indicat que el seu grup també s’ha centrat en la salut de les persones posant el focus en mesures ecològiques per combatre el mosquit tigre o la sobrepoblació de porcs senglars, així com la promoció d’accions específiques per millorar el benestar social dels celíacs. Alhora, “també ens hem centrat en la butxaca dels ciutadans i hem aconseguit la gratuïtat del 010 i una reducció del 18% del valor cadastral ha manifestat l’edil que per acabar, ha assenyalat les mesures que han impulsat per garantir els drets dels ciutadans com l’elaboració del pla de subvencions i  “facilitar els tràmits per tots aquells europeus residents a Sant Cugat que vulguin votar” ha conclòs Fernández-Jordán

Sergio Blázquez, regidor de la formació taronja ha sigut l’encarregat de denunciar els incompliments de l’equip de govern (PDECAT i PSC). “La tardança en la cobertura de la pista de Les Planes i la “no execució” de la construcció de la sala polivalent son exemples de “la falta de rigor” d’aquest govern ha assegurat Blázquez. També ha criticat l’opacitat de l’equip de govern a l’hora d’informar a l’oposició de temes crucials de la ciutat. “No tenim fluïdesa de la informació ni transparencia” ha afirmat. Tanmateix ha criticat la labor de Premsa de l’Ajuntament per “no ser suficientment plural i només fer-se eco de les accions de govern i desdibuixar així la tasca de tota l’oposició”

Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans (Cs) Sant Cugat

Finalment, l’edil ha explicat que els objectius de l’any que ve impliquen fer un “seguiment exhaustiu de la proposta que s’ha presentat al Parlament per tindre urgències pediàtriquesaixí com que Sant Cugat entri a formar part de la Zona 1 sense que es pugi l’IBI als santcugatencs. També ha remarcat la construcción de la nova biblioteca central urbana y ha lamentat que l’equip de govern no es replantegi aquest projecte.

 

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large