• L’edil del grup municipal, Sergio Blázquez, ha explicat que “la proposta s’ha redactat conjuntament amb l’Associació de Celíacs de Catalunya”

Sant Cugat, dilluns 11 d’abril del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat ha presentat “una sèrie de mesures per millorar la qualitat de vida de les persones celíaques”, ha explicat el regidor de C’s, Sergio Blázquez, i ha afegit que “els eixos de la moció plantegen crear una línia municipal d’ajuts econòmics per tal de pal·liar el sobrecost que suposen els aliments sense gluten per a les famílies que ho necessitin“. Així com “adaptar les festes locals a les necessitats dels celíacs proveint aliments sense gluten en aquest tipus d’esdeveniments”.

En una roda de premsa al Consistori, Blázquez ha assegurat que “actualment a Catalunya hi ha unes 75.000 persones celíaques que han de seguir una dieta estricta sense gluten”, i ha reiterat que “la cistella de la compra d’una família amb membres celíacs pot arribar a ser un 288% més cara”.

El regidor de C’s ha manifestat que “la proposta s’ha redactat conjuntament amb l’Associació de Celíacs de Catalunya”. I ha assegurat que “C’s promourà campanyes de sensibilització per informar a la població sobre la malaltia celíaca i formar als hostalers per tal d’incentivar l’augment d’aliments sense gluten als establiments” perquè “una carta apta per celíacs, els hi facilita que puguin fer vida social amb normalitat”.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color  Youtube_logo Instagram_Icon_Large