• El portaveu de Cs a l’ajuntament, Aldo Ciprian demana que “la pujada de l’IBI s’absorbeixi reduïnt el tipus de gravamen de l’IBI en la mateixa proporció per tal que no ho hagi d’assumir el ciutadà”
Sant Cugat, dilluns 13 de febrer del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha demanat a l’Ajuntament que absorbeixi la pujada de l’IBI quan Sant Cugat entri a la zona tarifària 1 de transport. La formació taronja ha recordat que si l’acord entre l’Ajuntament i l’AMB tira endavant, Sant Cugat passarà a ser Zona 1 el que implicarà una pujada en l’IBI. Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal ha demanat que la pujada de l’IBI s’absorbeixi reduïnt el tipus de gravamen de l’impost en la mateixa proporció per tal que no ho hagi d’assumir el ciutadà”.
 
“Donem suport a la proposta que Sant Cugat passi a ser Zona 1 però aquesta opció no pot penalitzar al ciutadà” ha assegurat el portaveu del grup municipal de Cs. En aquest sentit, Ciprian,  ha explicat que la filosofia de Cs és “dotar al ciutadà de la menor càrrega impositiva possible” per tal què “tingui els diners a la seva butxaca”. 
 
Finalment, el portaveu ha recordat que any rere any han demanat la baixada de l’IBI de Sant Cugat, ja que “és una de les ciutats d’Espanya que més paga d’IBI” i on es grava de forma “absolutament abusiva al ciutadà”“És per això que és totalment injust que un benefici per a la ciutat suposi sagnar encara més als santcugatencs” ha assegurat Ciprian.
Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large