• Sergio Blázquez recorda que “Sant Cugat paga anualment 14.800€ per pertànyer a aquesta associació”

Barcelona, dimarts 14 de febrer del 2017. Ciutadans (Cs) demana la dimissió del president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, després que hagi estat imputat en una de les peces del cas Mercuri de corrupció. Al gener va transcendir que l’actual president de la FMC, que va substituir a l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, al  capdavant d’aquesta entitat municipalista,  haurà de  declarar sobre els pagaments que  es van fer a un càrrec del PSC per suposats treballs d’assessoria externa que, segons la investigació, no es van realitzar mai.

Davant d’aquests fets,  el grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha presentat una moció perquè l’Ajuntament demani la dimissió d’Amor al capdavant de la FMC i que revisi la seva continuïtat com a institució adherida a aquesta entitat municipalista.

L’edil del grup municipal, Sergio Blázquez, ha recordat que “Sant Cugat paga anualment 14.800€ per pertànyer a aquesta associació” i ha explicat que es tracta d’una mesura de “transparència i regeneració democràtica que forma part de l’ADN de Ciutadans”. I ha afegit que ha de contribuir a “ajudar a recuperar la confiança de la ciutadania en la classe política”.

Finalment, Blázquez ha senyalat que  aquesta mena d’entitats “només serveixen per recaptar diners sense que se sàpiga exactament on van a parar”. “Ciutadans està en contra dels ‘xiringuitos polítics’”, ha conclòs el regidor de Cs.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large