• La regidora de Cs, Munia Fernández-Jordán, assegura que “el PDECAT no té paraula i no és el primer cop que no compleix el seu compromís amb la ciutadania”

Divendres 02 de juny del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat s’ha solidaritzat amb els veïns de Les Planes després que hagin comunicat que suspenen la Festa Major perquè la cobertura de la pista no estarà llesta tal com s’havia compromès l’equip de govern. La regidora de la formació taronja i vocal del Consell de Barri de Les Planes, Munia Fernández-Jordán ha denunciat “la poca traça de l’equip de govern que ha jugat amb les expectatives i les il·lusions dels veïns” quan els van assegurar que tindrien la pista coberta per la seva Festa Major.

“Han posat al límit la paciència de les persones” ha assegurat Fernández-Jordán i ha assenyalat que “hi ha hagut negligència perquè no s’han mesurat bé els temps de gestió que no han coincidit amb els que l’equip de govern havia planificat”. Després que la primera cobertura que es va fer caigués, els veïns van reclamar una cobertura sòlida per tal de poder fer la Festa Major protegits del sol i/o la pluja. “El PDECAT no té paraula i no és el primer cop que no compleix el seu compromís amb la ciutadania i la planificació dels projectes” ha assegurat l’edil que ha recordat que la cobertura de la Piscina del Parc Central que es va planificar i anunciar per aquest curs encara no s’ha començat.

“Hi ha una gran tradició i un enorme esforç per part dels veïns en aquestes festes que s’han convertit en un punt de trobada entre els actuals veïns i els que ja no ho són” ha manifestat Fernández-Jordán. “L’equip de govern s’ha implicat amb aquest projecte sense mesurar ni valorar les conseqüències en cas de fallar” ha lamentat l’edil i ha demanat que “sigui l’últim cop que es juga amb el treball i l’esforç dels veïns de Les Planes”. “Les Planes és un barri més de Sant Cugat ‘ s’ha de tractar sense cap discriminació ni greuge comparatiu” ha conclòs.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large