• El portaveu municipal de Cs, Aldo Ciprian, reclama a l’equip de govern que “treballi” per buscar “altres mecanismes per poder entrar a la Zona 1” però sense penalitzar els ciutadans

Sant Cugat, dilluns 5 de juny del 2017.  El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha tornat a exigir a l’Ajuntament que “no apugi l’IBI de la ciutat si Sant Cugat entra a la Zona 1”, després que l’equip de govern hagi anunciat que el cost seria d’entre 6 i 7 milions d’euros anuals i que repercutiria en el rebut de l’IBI. “És inassumible que s’incrementi l’IBI” tenint en compte que Sant Cugat “és una de les ciutats on més es paga d’IBI d’Espanya”. Per això, Ciprian ha reclamat a l’Ajuntament que “centri les seves prioritats i treballi incansablement” per buscar “altres mecanismes per poder entrar a la Zona 1 i que no es penalitzi als ciutadans”.

D’altra banda, Aldo Ciprian ha recordat que la formació taronja va proposar a l’equip de govern en el ple de febrer que fos el mateix Ajuntament qui absorbís la pujada de l’IBI “reduint el tipus de gravamen de l’IBI en la mateixa proporció per tal que no ho hagi d’assumir el ciutadà”, no obstant això, la proposta va ser rebutjada per part de l’equip de govern i altres formacions de l’oposició. “Pujar l’IBI és una iniciativa clarament contraria i perjudicial per als ciutadans de Sant Cugat que agreujarà  l’expulsió dels joves de la ciutat” ha assegurat Ciprian.

Finalment, la formació taronja s’ha mostrat favorable a la incorporació de la T-MOBILITAT com una alternativa definitiva a l’actual sistema de zones. “És el mètode més just perquè el preu depèn dels viatges que realitzis”. No obstant això, “fins que no estigui implementada, apostem perquè Sant Cugat entri a la Zona 1 sense que això suposi un greuja per a la ciutat”, ha conclòs Ciprian.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large