• Munia Fernández-Jordán, regidora de Cs, “moltes famílies han d’anar a l’Ajuntament a inscriure als seus nounats i el temps d’espera pot ser més de mitja hora”

Sant Cugat, dimarts 11 de juliol del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha demanat a l’Ajuntament que els adults acompanyats de bebès de 0 a 24 mesos tinguin accés prioritari en els tràmits que han de realitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. La moció que es debatrà al proper ple té com a objectiu “revalidar els valors i compromís del municipi amb la infància i fer un pas més per millorar la conciliació familiar” ha assegurat Munia Fernández-Jordán, regidora del grup municipal de la formació taronja

Fernández-Jordan ha recordat que “moltes famílies han d’anar a l’Ajuntament a inscriure als seus nounats” i que en moltes ocasions “el temps d’espera pot arribar a ser de més de mitja hora”. En aquest sentit, l’edil ha lamentat que aquests bebès “queden exposats als sistemes de ventilació i al públic” quan els pediatres “no recomanen que els nadons surtin als espais públics per tal de prevenir possibles infeccions, ja que el seu sistema immunològic encara es troba en desenvolupament

“És primordial i indispensable que s’habiliti un sistema perquè els adults acompanyats de bebès de 0 a 24 mesos tinguin prioritat” ha manifestat la regidora del grup municipal. Recentment Sant Cugat ha renovat el segell de Ciutat de la Infància amb UNICEF i per tant la implementació d’aquesta mesura seria “un pas més per demostrar el compromís de la ciutat amb la infància” a més ha subratllat que es tracta d’una mesura “eficaç i financerament sostenible”. Finalment, la regidora ha denunciat la inacció de l’equip de govern davant la petició que el grup taronja ja els va traslladar fa un any.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large