Crec que tots els que apreciem la bona cuina de Sant Cugat sabem que, quan la persona que ens atén té una relació directa amb l’establiment que visitem, el tracte i el menjar que degustem sempre té un millor sabor.

El mateix passa amb la ciutat. Personalment prefereixo els alcaldes o alcaldesses que, compromeses amb els seus veïns, es dediquen a informar-se dels problemes dels seus ciutadans a peu de carrer evitant prendre decisions des de la vidriera d’un fred despatx de Barcelona. M’agraden els que em pregunten per les meves necessitats i després m’ofereixen solucions als problemes quotidians. Els que em donen un cop de mà.

La situació de les nostres escoles públiques és insostenible: falta de places, barracons i climatització inexistent a les aules que han provocat més d’un desmai entre els menors.

Mentre alguns busquen excuses en les variacions de les taules del padró per justificar que encara no s’hagin construït la 12a ni la 13a escoles programades pel 2018, hem passat en quatre anys dels 85.000 habitants als 90.000 actuals amb una de les natalitats més altes d’Espanya i un 25% de població menor de 18 anys. No sóc un expert en demografia però, no sembla evident que la prioritat ha de ser construir els nous centres educatius?

Al mateix temps, un 81% dels enquestats per C’s considera que 9 milions de € en una nova biblioteca central té poca o cap prioritat i centenars de veïns xiulen la gestió de l’equip de govern, que no de l’Ajuntament, en l’Av. Cerdanyola i el seu projecte faraònic de vianantització.
I dic jo, Sra. Conesa, perquè no comencem a escoltar als veïns de Sant Cugat i connectem un altre cop amb ells?

Aldo Ciprian (@a_ciprian) és Portaveu del Grup Municipal de Cs a Sant Cugat

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large