• Aldo Ciprian considera abusiu que el ciutadà pagui un sobrecost per accedir a la informació bàsica de la ciutat o fer consultes sobre el Servei d’Ocupació de Sant Cugat, entre altres.

Sant Cugat, dijous 15 d’octubre del 2015. El portaveu de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha explicat en roda de premsa que Ciutadans advoca per una administració més transparent, eficaç i propera a la ciutadania. En aquest context, considera que no té sentit fer que l’usuari pagui un 902 quan truca a l’Ajuntament per reportar una incidència, demanar informació o realitzar un tràmit amb l’entitat.

Aldo Ciprian explica que “si una persona truca a l’Ajuntament, és perquè estem fent alguna cosa malament i no s’entén que se li cobri per una cosa que estem fent malament” A més afegeix que “si algú truca al 010 per informar que ha caigut la branca d’un arbre el que no es pot fer és cobrar-li per un servei que ja està pagant”

El portaveu també ha volgut recordar que hi ha municipis com Sant Sebastià o La Corunya que ja utilitzen aquest sistema i ofereixen un servei telefònic gratuït. No obstant això, ha explicat que la moció també contempla l’opció de què el 010 s’adreci a un número provincial (93) i així no suposi un sobrecost per la ciutadania, tal com fan altres municipis de la província com Sabadell.

La moció serà presentada aquest pròxim dilluns 19 d’octubre en el ple de l’Ajuntament i en molta seguretat tirarà endavant, ja que compta amb el suport dels partits de l’oposició i de l’equip de govern que s’ha sumat a la proposta.

 

CAT v2 Viral-StCugat-Atencion-Ciudadana-01

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org