• La formació taronja presentarà una moció al ple municipal de febrer per “minimitzar els cops i les caigudes dels nens i facilitar el manteniment dels parcs infantils de la ciutat”

Sant Cugat, 17 de febrero del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha demanat a l’Ajuntament que instal·li paviment de cautxú en les zones d’impacte dels parcs infantils. La formació taronja presentarà una moció al ple municipal de febrer per “minimitzar els cops i les caigudes dels nens i facilitar el manteniment dels parcs infantils de la ciutat” ha assegurat Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal.

Ciprian ha afirmat que “si no hi ha un correcte manteniment de la sorra dels parcs infantils, pot donar problemes”. En aquest sentit, el portaveu ha destacat que a la zona dels gronxadors “és on hi ha més rossament i queden forats que després els serveis de manteniment han de reomplir” i que “fan més gran la caiguda en el cas que un nen es caigui”.

Finalment, el portaveu ha explicat que el que es proposa és fer “una licitació específica per incorporar paviments de cautxú en els parcs i que al final del mandat hauria de superar el 50 per cent”. A més, ha senyalat que ja existeixen parcs a Sant Cugat que tenen paviment de cautxú com el parc de Can Vernet “que hauria de ser l’exemple a seguir” ha conclòs.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large