•  La proposta de Ciutadans es presentarà al ple del 19 d’Octubre a Sant Cugat

  •  Aldo Ciprian (portaveu de Ciutadans a Sant Cugat) assegura que no estem a favor d’augmentar els dispositius policials si no d’optimitzar els recursos que ja es disposen i així poder cobrir la deficiència d’agents a Valldoreix

Sant Cugat, divendres 16 d’octubre del 2015. El passat 24 de setembre és va aprovar al ple de l’EMD la proposta de Ciutadans on demanava a l’Ajuntament de Sant Cugat que dotes de més agents policials a Valldoreix. Susanna Casta – vocal de C’s a Valldoreix – assegura que la dotació policial actual és insuficient i que no compleix amb les ràtios establerts per la Unió Europea, Catalunya i la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies).

Des del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Sant Cugat es vol donar suport a aquesta proposta que ratifica la deficiència del servei policial on només es compta amb 3 agents fixes al municipi. A més, lamenta el fet que hi hagin veïns que han de recórrer a la seguretat privada per la manca d’aquesta al municipi.

El que es busca des de la formació taronja “no és un augment de la plantilla policial a Sant Cugat, ja que això implicaria un cost addicional”, assegura Aldo Ciprian (portaveu de C’s a Sant Cugat), “si no una optimització de la distribució d’aquests recursos per tal de cobrir aquesta manca de seguretat”, afegeix.

La proposta al ple de l’EMD va ser aprovada pels vots a favor de Ciutadans i CDC, per tant, s’espera que a Sant Cugat Convergència també doni suport a la moció. “El que pretenem és que hi hagi una major concentració de policia d’acord amb els serveis que l’EMD està pagant, i que hi hagi un acord per escrit que ratifiqui aquest servei que presta Sant Cugat a l’EMD de Valldoreix”, explica Ciprian.

Viral-StCugat-valldoreix-policia-cat OK

 

Comunicació Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org