Dissabte celebrem la diada de Sant Jordi, una festivitat de la tradició catalana que coincideix també amb el dia del llibre.

S’ompliran els carrers de paradetes amb llibres i roses que molts enamorats, familiars i amics es regalaran seguint el que marca la tradició, fent d’aquest dia un dels més emotius i bonics que vivim cada any a Catalunya.

Aquesta jornada popular i festiva és una celebració de la cultura, de la cohesió social, de l’amor i de la tradició catalana; una festivitat que ens uneix a tots els catalans i catalanes deixant de banda imposicions ideològiques de tota mena; una festivitat que hauria de ser la veritable Diada de Catalunya.

Ens veiem dissabte als carrers i places! Feliç Diada de Sant Jordi!

Pepe Escofet (@PepeEscofetés membre de l’agrupació de Ciutadans (Cs) Sant Cugat