· La iniciativa taronja proposa “una millora d’equipaments per a gossos disponibles a les diferents zones de Sant Cugat i identificar les carències del municipi en aquest sentit”

Dimarts, 8 de març de 2022. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat presentarà una moció en el proper ple de març per a garantir el benestar dels animals de companyia al municipi, en especial el dels gossos.

El text de la formació liberal demana que l’Ajuntament de Sant Cugat millori els equipaments per a gossos disponibles a les diferents zones de Sant Cugat. Implementant, per exemple, circuits d’agility, canviant una part de sol dels correcans per evitar que en dia de pluja no es creïn tolls, instal·lant fonts d’aigua especials per a gossos o dispensador de bosses per a excrements

La moció de Cs planteja, a més, realitzar campanyes de civisme i responsabilitat dirigides als amos dels gossos per garantir la neteja dels carrers i els parcs de la nostra ciutat, i per incentivar l’adopció de gossos abandonats.