Martí Pachamé, entrarà a formar part del grup de 36 diputats de la formació taronja en el Parlament, després de la marxa a Madrid de Fernando de Páramo, fins ara, Secretari de Comunicació i Portaveu Adjunt del Grup de Ciutadans a la cambra.

Sant Cugat, dimecres 12 de setembre de 2018. El santcugatenc i membre de la junta de Cs Sant Cugat, Martí Pachamé, entrarà com a nou diputat al Parlament de Catalunya. Pachamé, que ocupava el número 25 de la llista de Cs per Barcelona, s’incorpora després de deixar Fernando de Páramo, secretari de Comunicació, el seu escó. De Páramo, que fins ara ha fet de portaveu adjunt de la formació taronja a la cambra catalana s’incorpora a l’equip directiu de campanyes a Madrid.

Martí Pachamé, de 57 anys, és doctor en Unió Europea amb especialitat Econòmiques – polítiques, per la UNED, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, executive MBA per ESADE i te un postgrau en Administració Concursal per la Universitat de Vic. Ha desenvolupat la seva carrera professional primer en el sector financer i, posteriorment, en el sector educatiu. En l’actualitat, és professor en matèria financera en Grau i diversos màsters.