• El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat constata que avui s’ha confirmat judicialment la implicació de l’Ajuntament de Sant Cugat en un dels majors casos de corrupció de la història de Catalunya

 

  • El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat demana que l’alcaldessa doni explicacions a tots els ciutadans sobre els 167.000€ de comissions que es van pagar a CDC i a Félix Millet i Montull segons la sentència publicada avui. La petició la farà el portaveu Aldo Ciprian en la Junta de Portaveus d’aquesta tarda que demanarà que comparegui en el ple de dilluns.

 

  • El portaveu Aldo Ciprian recorda que l’alcaldessa formava part de l’equip de govern que va aprovar i adjudicar el projecte del PAV3 a Ferrovial.

 

  • Ciprian constata que l’alcaldessa com a màxim representant polític de la ciutat i membre de l’equip de govern que va aprovar i adjudicar el projecte del PAV3 a Ferrovial ha de donar les explicacions pertinents a la ciutadania

 

  • Després que l’alcaldessa hagi desmentit en múltiples ocasions la implicació de Sant Cugat amb el “Cas Palau”, Ciprian reclama a l’alcaldessa un exercici d’honestedat i sinceritat amb el poble de Sant Cugat i que expliqui quants diners dels veïns de la ciutat s’han robat en les comissions il·legals del seu partit

 

  • Respecte a l’auditoria externa aprovada en el ple de març per revisar totes les contractacions de FERROVIAL amb l’Ajuntament de Sant Cugat, el portaveu demana més celeritat en el procediment i subratlla la importància d’establir uns objectius clars i concisos per evitar que l’informe d’auditoria sigui paper mullat

 

  • Ciprian recorda que el “Cas Palau” no és l’únic cas de corrupció que salpica a PDECAT (antiga CDC) ja que l’Ajuntament encara està sotmès al procés judicial del Cas Petrum per les presumptes comissions irregulars en adjudicacions a Teyco

 

  • El portaveu Aldo Ciprian denuncia el deteriorament de la imatge de Sant Cugat que ha estat liderat durant més de 30 anys per la major organització delictiva de Catalunya que l’únic objectiu que tenia era saquejar als catalans.

 

  • Ciprian critica l’herència corruptiva que ha deixat els més de 30 anys de govern convergent a la ciutat i que han pagat tots els santcugatencs amb els seus impostos

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large