• José María Espejo-Saavedra, número 3 per Barcelona, “Sant Cugat és una ciutat clau per a les eleccions del 21-D”

Sant Cugat del Vallès, dijous 14 de desembre del 2017. Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha organitzat una trobada per als militants i simpatitzants de Sant Cugat amb José María Espejo-Saavedra , número 3 per Barcelona i vicepresident de la mesa del Parlament en la passada legislatura. En la trobada, Espejo-Saavedra ha recordat que “Sant Cugat és una ciutat clau per a les eleccions del 21-D” i que en les eleccions al Parlament del 27-S del 2015 van ser la segona força més votada al municipi.

El número 3 ha assegurat que “el 21-D tenim l’oportunitat real d’acabar amb el procés esgotador, amb aquests quatre anys de divisió i confrontació social”. La formació taronja s’ha mostrat optimista “tenint en compte el que mostren les enquestes que ens situen guanyadors” i per això mateix “no renunciarem a guanyar”.

José María Espejo-Saavedra també ha explicat mesures concretes que portaria endavant el partit en cas de guanyar les eleccions. Una de les primeres mesures que portaran a terme “serà una auditoria de tots els diners que s’han gastat en el procés, perquè se sàpiga tots els diners gastats que es podrien haver invertit en educació, salut i infraestructures”. A més, ha assegurat que no deixaran la cadira buida quan es parli de finançament autonòmic i que encetaran un pla de xoc per al retorn de les empreses que han marxat de Catalunya perquè “torni a ser una terra d’oportunitats” ha afegit el santcugatenc.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large