• Aldo Ciprian, portaveu de Cs, adverteix que “no es pot utilitzar permanentment l’Ajuntament com un instrument de projecció política

Sant Cugat, divendres 1 de desembre de 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat ha lamentat la politització del Nadal després que l’equip de govern anunciés que els llums de nadal s’apagarien abans en suport als polítics que estan presos. Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal, ha valorat el Nadal com una de les èpoques més especials de l’any per als nens i per a tots els ciutadans, i ha assenyalat que és “abusiu” el fet d’utilitzar-lo per llançar un missatge de propaganda política.

“No es pot utilitzar permanentment l’Ajuntament com un instrument de projecció política”, ha advertit Ciprian, que ha recordat que la responsabilitat i obligació de l’alcaldessa i del seu equip de govern és “vetllar per tots els santcugatencs i assegurar la neutralitat de la institució”. El portaveu ha recordat que Sant Cugat té el segell de Ciutat de la Infància per part d’UNICEF i on un 25% de la població té entre 0 – 18 anys. “No podem tolerar que una ideologia s’apropi del Nadal que és una època perquè els nens la gaudeixin”, ha afegit el portaveu.

Finalment, el dirigent de Ciutadans ha recordat que “des de les institucions no es pot fer propaganda ni afavorir cap partit polític” i en aquest sentit ha afegit que  “cal garantir la neutralitat i la pluralitat ideològica de les institucions que representen tots els ciutadans, no només uns quants”.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large