El responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya, Joan García recorda que “no es pot fer un ús partidista de les institucions perquè representen tots els ciutadans”

Barcelona, dimarts 28 de novembre del 2017. El responsable d’Acció Institucional de Ciutadans  a Catalunya, Joan García, ha anunciat que des de la seva formació es presentarà recurs  davant de la Junta Electoral Provincial perquè “es retirin totes les pancartes i símbols que trenquen amb la neutralitat de les institucions catalanes”. García ha lamentat que  determinades institucions s’han convertit en un “instrument de propaganda política al servei dels separatistes” en referència a les pancartes i símbols que pengen de les façanes d’alguns ajuntaments demanant la llibertat de polítics que “són a la presó per saltar-se les lleis”.

El dirigent de Ciutadans ha recordat que “des de les institucions no es pot fer propaganda ni afavorir cap partit polític” i en aquest sentit ha afegit que  “cal garantir la neutralitat i la pluralitat ideològica de les institucions que representen tots els ciutadans, no només uns quants”.

García ha recordat que la Junta Electoral de Barcelona ja els ha donat la raó al recurs presentat per Cs i que ha obligat l’Ajuntament de Barcelona a retirar una pancarta de la façana del consistori. I en aquest sentit ha remarcat que des de la formació taronja s’estarà “molt pendent de totes aquelles actuacions propagandístiques que vulguin afavorir determinades ideologies”. És per això que ha reiterat que presentaran “tots els recursos que calgui” davant de qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large