• El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, demana a l’alcaldessa que condemni aquests fets, que “van suposar un problema per molts santcugatencs”

Sant Cugat del Vallès, dilluns 13 de novembre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat condemna l’ocupació i talls de les vies de comunicació del 8 de novembre a Sant Cugat. Tanmateix, ha presentat una proposta de declaració de Junta de Portaveus perquè el consistori rebutgi les accions que van coartar la llibertat de moviment de la ciutadania al municipi. “Sant Cugat és una ciutat empresarial que va viure una jornada caòtica que va perjudicar tant al teixit empresarial com als veïns del nostre municipi que volien anar a la feina, als col·legis, a les universitats o al metge, entre d’altres”, ha assenyalat Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal.

És per tot això que la formació taronja ha demanat condemnar l’ocupació i talls de les vies de comunicació que travessen i donen sortida i entrada a la ciutat i als polígons empresarials, com els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’AP7, els Túnels de Vallvidrera i el Polígon de Can Sant Joan, entre altres.

“Demanem que l’alcaldessa i el consistori condemnin aquests fets que van suposar un problema per molts santcugatencs que aquell dia van arribar tard a la feina o van perdre cites mèdiques”, ha manifestat Ciprian. “Aquest consistori té l’obligació de vetllar per la seguretat i el compliment dels drets dels ciutadans de Sant Cugat” i és per això que instem a l’alcaldessa “a tindre una actitud responsable envers la ciutat i condemnar aquests fets”

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large