• Sergio Blázquez, regidor de Cs, “la fuga d’empreses és només la punta de l’iceberg”

Dilluns 06 de novembre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha alertat que els pressupostos del 2018 que ha proposat l’equip de govern no té en compte l’alentiment econòmic que està provocant la inestabilitat política a Catalunya. Sergio Blázquez, regidor de la formació taronja, ha recordat en una roda de premsa que ja són més de 2000 empreses les que han marxat de Catalunya, algunes d’elles amb seu a Sant Cugat i que la fuga d’empreses “només és la punta de l’iceberg”.

D’altra banda, la formació taronja ha insistit en una rebaixa de l’IBI del 5%, ja que “a Sant Cugat tenim un dels IBIs més cars de tota Espanya i hem de lluitar contra la pujada dels preus del lloguer”. També destaquen com a prioritat augmentar de 2 a 3 milions d’€ la inversió en l’habitatge públic de lloguer social, l’augment d’un 105% en el manteniment de la via pública i incrementar també la subvenció a Càritas, ja que s’ha demostrat un augment en els usuaris que atén l’organització. A més, demanen que s’inclogui una partida de 200.000€ per la gratuïtat dels llibres de text.

Finalment, el regidor ha explicat que per fer front a aquestes inversions la formació taronja proposa retallades en “serveis que no són prioritaris per a la ciutat”. En aquest sentit demanen eliminar les subvencions a “entitats que treballen única i exclusivament per a temes independentistes”, així com retallades a l’equip de premsa de l’Ajuntament que “no fa una feina plural i està únicament al servei de l’equip de govern”. Tanmateix, “s’ha de reduir els assessors i sous de l’equip de govern” ha conclòs Blázquez.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large