• Sergio Blázquez, regidor de Cs, “suposa un perjudici pels veïns i comerciants tenint en compte que és una zona molt cèntrica i que el pàrquing està infrautilitzat”

Dilluns 29 de maig del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha presentat una moció perquè l’Ajuntament exigeixi millores a l’empresa concessionària en la gestió del pàrquing de Can Quitèria. Sergio Blázquez, regidor de la formació taronja, ha denunciat en roda de premsa “la infrautilització de l’espai en tractar-se d’un pàrquing cèntric que hauria d’obrir 24h – 365 dies a l’any” tal com s’exigia en el plec de condicions que va firmar l’empresa concessionària

El pàrquing, que no obra ni diumenges ni festius, ha suscitat les queixes dels veïns en les sessions del Consell de Barri del Centre-Oest. “La proposta ha sorgit del Consell de Barri i ha de servir per solucionar una situació que els veïns han manifestat públicament el seu desencant” ha assenyalat l’edil. Tanmateix, Blázquez ha criticat que el pàrquing no disposi de pagament amb targeta de crèdit. “Suposa un perjudici pels veïns i comerciants tenint en compte que és una zona molt cèntrica i que el pàrquing està infrautilitzat” ha assegurat Blázquez

“Demanem que l’Ajuntament vetlli pels interessos dels ciutadans i perquè es compleixin les condicions que es van firmar en el plec de condicions” ha manifestat Blázquez. En aquest sentit, la moció demana que l’Ajuntament es reuneixi amb l’empresa concessionària de “forma proactiva” per tal d’aclarir els motius per què no s’estan complint l’establert en el moment de la contractació.

Finalment, Blázquez ha recordat que la reobertura de Can Quitèria està a la volta de la cantonada i que per tant, “és el moment idoni per tal d’exigir l’apertura del pàrquing 24h – 365 dies” i que “l’empresa concessionària compleixi els seus deures tal com ho fan altres pàrquings del centre” ha conclòs Blázquez.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large