foto aldoHe estat temptat en aquest nou article de posar en evidència la política nefasta del Govern de Generalitat en el que a la seguretat es refereix, ja que, després de molts cafès i fotos entre la Sra. Conesa i el Conseller Jané, s’han ratificat per enèsima vegada la promoció de 500 noves places de Mossos d’Esquadra. La demanda real a les ciutats catalanes avui multiplica per quatre la proposta pressupostària pel 2017 d’un cos professional amb una taxa de baixes laborals que superen el 10% dels 16.700 policies autonòmics actuals. No és precisament un treball relaxat el seu.

Doncs no. Aquesta vegada parlaré de les iniciatives de Cs Sant Cugat per pal·liar el robatori de bicicletes en el nostre municipi i que sembla haver passat de puntetes pels mitjans de divulgació locals i propis de l’ajuntament.

Els furts en trasters de la ciutat (amb especial esment als de la zona de Volpelleres i Can Mates) han alarmat a molts veïns que veuen perillar les seves eines de transport lúdic o fins i tot professional, valorades, en alguns casos, en milers d’euros.

El nostre grup municipal va aconseguir que s’aprovés la inclusió voluntària dels ciclistes locals en un registre nacional de les bicicletes que, per mitjà d’una matrícula, identifica la propietat i el propietari i que, en el cas de furt, pot presentar-se com a prova davant el corresponent segur privat.

Aquesta matrícula personalitzada protegeix als ciclistes i, al mateix temps, a vianants en el cas d’atropellament amb un segur pertinent.

Encara no has registrat la teva?

http://www.santcugat.cat/tramit/validacio-biciregistre

Aldo Ciprian (@a_ciprian) és Portaveu del Grup Municipal de C’s a Sant Cugat

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large