• Casta, vocal de C’s, “l’objectiu de la proposta és afavorir l’accés de la ciutadania a les noves tecnologies així com a un servei d’accés universal a la informació”

Valldoreix, 23 de gener del 2016. El ple de l’EMD de Valldoreix ha aprovat la moció de Ciutadans (C’s) per crear punts d’accés de WiFi gratuït en els diferents equipaments municipals començant per les zones més importants del municipi: Casal Cultura, Plaça Maria Sabater, Zona Arnau Cadell i Ferran i Clua, Zona estació Ferrocarrils de Valldoreix i Zona EMD. “L’objectiu de la proposta és afavorir l’accés de la ciutadania a les noves tecnologies així com a un servei d’accés universal a la informació” ha manifestat Casta.

D’altra banda, Susanna Casta ha subratllat la importància que “les entitats locals han d’impulsar la utilització interactiva de les tecnologies de la informació i la comunicació per facilitar la participació amb els veïns a través de la presentació de documents i per a la realització de tràmits administratius”. Per tant, “és important desenvolupar una sòlida administració electrònica i dotar als ciutadans dels medis necessaris per accedir-hi”

En aquest sentit, “el servei de WiFi és un servei accessori del de l’administració electrònica” ha assenyalat la vocal de Ciutadans (C’s). És per això que “en el S.XXI i en plena expansió de la tecnologia una proposta com aquesta cobra més sentit que mai” ha afirmat Casta. A més, cal recordar que “on hi ha un dret del ciutadà hi ha també una obligació de l’administració” ha sentenciat la vocal de Ciutadans (C’s).

Comunicació Ciutadans (C’s) Sant Cugat

SÍGUENOS EN :

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large