• El portaveu de C’s, Aldo Ciprian,  lamenta que “els socis de l’alcaldessa votin en contra d’incrementar la dotació de Mossos d’Esquadra a la ciutat”

Sant Cugat, 14 de desembre del 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian,  ha denunciat la “doble moral” de Convergència per haver rebutjat incrementar la dotació de Mossos d’Esquadra al municipi. “Convergència no vol augmentar els Mossos d’Esquadra a Sant Cugat quan la mateixa alcaldessa del municipi li ha demanat al conseller d’Interior” ha lamentat Ciprián després que aquesta tarda hagi estat rebutjada a la comissió d’Interior del Parlament una Proposta de Resolució de C’s que demanava augmentar la ràtio de Mossos a Sant Cugat.

El portaveu de C’s a Sant Cugat ha assegurat que la reunió que va mantenir l’alcaldessa amb el Conseller Jordi Jané a l’octubre “es va tractar d’una rentada d’imatge i sembla ser que només va servir per fer la foto de cara a la galeria”. “Un cop més els ciutadans són víctimes de la inacció de l’equip de govern de Sant Cugat que no ha sigut capaç ni de coordinar-se amb els seus companys de partit per buscar una solució a la inseguretat que pateix el municipi” ha manifestat Ciprian. El portaveu també ha lamentat la imatge que s’està donant de Sant Cugat quan “és el segon municipi d’Espanya de més de 10.000 habitants amb més robatoris a domicilis”.

Aldo Ciprian ha criticat que “els socis de l’alcaldessa votin en contra d’incrementar la dotació de Mossos d’Esquadra a la ciutat” i ha demanat “responsabilitats i actuacions” a l’equip de govern davant  l’augment dels delictes contra la propietat privada d’un 68% respecte a l’any anterior.

Finalment, el portaveu del grup municipal de C’s,  Aldo Ciprian,  ha lamentat “l’oportunitat perduda” per als veïns de Sant Cugat avui al Parlament i ha denunciat que  “se segueixi incomplint les recomanacions de la Unió Europea de disposar de dos policies per cada mil habitants”.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large