• El regidor del grup municipal considera que el projecte de la Biblioteca Central dotat de 9 milions d’euros “no és una prioritat per a Sant Cugat”
Sant Cugat, diumenge 3 de desembre del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha presentat en roda de premsa les seves al·legacions de cara als pressupostos del 2017. Sergio Blázquez, edil del grup municipal, ha explicat que la seva proposta demana incloure una partida pressupostaria per tal de “garantir la gratuïtat i reciclatge dels llibres de text” i treure els 300.000€ destinats al projecte de la Biblioteca Central -dotat en un total de 9 milions d’euros- perquè considera que “no és una prioritat per a Sant Cugat”. En la presentació de les al·legacions, Blázquez ha criticat “l’augment del 5% dels pressupostos respecte a l’any anterior” que es deu a “un increment del deute municipal i a que es segueix sagnant al ciutadà”. I ha afirmat que la formació taronja aposta per “abaixar els impostos municipals i tornar així els diners als ciutadans”.

El regidor de C’s ha explicat que el seu partit aposta per reduir la despesa de totes les subvencions a entitats independentistes com Omnium Cultural i, a més, ha criticat la “sobredimensió del cartipàs municipal i l’externalització dels gabinets jurídics i dels serveis informàtics”. “L’Ajuntament ja té personal en nòmina que pot fer aquesta feina i s’hauria de valorar el personal de la casa” ha afirmat Blázquez.

Respecte al pacte d’estabilitat pressupostari d’ERC i Convergència, Blázquez ha manifestat que “és un pacte bo però serà paper mulla’t” i ha assenyalat que “el projecte de la cobertura de la Piscina del Parc Central és mediambientalment poc sostenible”. A més, ha lamentat que s’hagi dotat una partida pressupostaria d’un milió d’euros a la construcció de la sala polivalent sense tenir prèviament la redacció del projecte. 

Finalment, el portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha manifestat que “els serveis socials han de ser una prioritat” i ha explicat que C’s també aposta per “incrementar les partides sobre prevenció d’incendis i els programes de control de la població de porcs senglars”

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large