foto Susanna caraDirem primer que amb aquest article no vull que ningú s’ofengui perquè no és un atac contra cap persona en particular. Les meves paraules en aquest mitjà són únicament una via per poder expressar el sentiment d’impotència davant algunes de les accions del govern de Convergència de l’EMD de Valldoreix.

Donat que la postura de Ciutadans – partit al qual jo represento – en les polítiques que s’estan duent a terme en l’EMD estan sent ignorades, no em queda més remei que exposar la situació a l’opinió pública.

Considerant també que se’ls ha de deixar governar perquè han tret una majoria (deixant al marge la participació ciutadana) no podem posar-nos de perfil i no utilitzar tots els mitjans al nostre abast per evitar que prenguin mesures que seran irreversibles i que han de ser exposades a la ciutadania perquè tots els veïns puguin prendre part en aquestes decisions tan crucials per al territori.

En la meva humil opinió s’està seguint una perillosa actitud que comença a ser reiterativa en la relació que es manté amb l’Ajuntament de Sant Cugat. No crec que s’hagi d’estar a la gresca contínuament amb l’Ajuntament de Sant Cugat ni que ambdues administracions es facin polsos mútuament, no és la idea que jo tinc de les relacions que s’han de tenir,  més que res perquè ja sabem qui sortiria perdent. Per tant, enfrontar-se frontalment amb l’Ajuntament de Sant Cugat seria una estupidesa. Fins aquí segur que tots pensem el mateix.

Però una cosa és el que acabo d’exposar i una altra és abaixar el cap i admetre totes les exigències que ens arriben. No crec que sigui aquest el camí i més si significa una pèrdua de patrimoni, econòmica o de competències, la qual cosa és més greu.

Si més no, tot té un principi i aquest va ser la permuta de l’aparcament de l’estació i la cessió de la gestió d’aquest, després va continuar amb el camí de la Salut i va finalitzar amb el conveni que es va signar entre l’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix per a la gestió del Montmany.

Què els ha agafat a aquesta gent per signar contractes que penalitzen greument a Valldoreix?

No entraré a analitzar cadascun dels contractes, això ho deixarem per un altre moment, però m’agradaria que m’expliquessin amb arguments sòlids el per què fan el que fan. Per a mi, és incomprensible i em pregunto quin és el benefici que en traurem els veïns de Valldoreix. Desitjaria ferventment que em convencessin que el que estan fent de bona fe – això mai ho he posat en dubte – és una millora per a tots nosaltres.

Amb aquestes paraules els demano reflexió, que es prenguin uns minuts o unes hores per pensar si la gestió que estan duent a terme en el camí de la Salut o amb el conveni del Montmany és beneficiosa per al nostre poble.

Només els demano això, una reflexió.

Susanna Casta és vocal de C’s a l’EMD de Valldoreix

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large