• La moció insta als Mossos d’Esquadra i a la Conselleria d’Interior a desobeir a la Audiència Nacional

Sant Cugat, dimarts 19 d’abril del 2016. El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sant Cugat ha abandonat el ple durant el debat d’una moció nacionalista que instava als Mossos d’Esquadra i a la Conselleria d’Interior a desobeir a la Audiència Nacional. El portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha exposat que C’s “no participa ni participarà en debats de propostes que són il·legals”, després que el secretari de l’ajuntament hagi emès un informe jurídic explicant la vulneració del marc legal de varis dels acords inclosos en la moció.

Ciprian ha senyalat que “no és la primera vegada que el consistori admet votar i debatre mocions independentistes amb caràcter il·legal” i ha aclarit que “és la tercera vegada en aquest mandat que els tres regidors del grup municipal de Ciutadans abandonem el ple davant d’aquesta situació irregular”.

Finalment, el portaveu del grup ha denunciat “la incorporació a última hora en el plenari d’aquest tipus de mocions sense justificar la urgència” i ha recordat que “el Reglament Orgànic Municipal (ROM) estableix uns límits de temps per presentar les propostes dels diferents partits polítics”.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large