• El portaveu municipal de C’s recorda que “ni l’Ajuntament ni la Generalitat tenen competències per obligar als seus empleats a ingressar els seus impostos a la Hisenda Catalana”

Sant Cugat, dijous 31 de març del 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha alertat sobre “una possible utilització política dels funcionaris i el personal laboral de l’Ajuntament quan es parla de pagar les seves retencions (IRPF) a la Hisenda Catalana”. I ha recordat que “a l’últim ple municipal l’alcaldessa va afirmar que ‘s’està treballant conjuntament per tal de què en el moment en que la Secretaria de la Hisenda Catalana doni el vistiplau es paguin les retencions dels seus empleats a través de la Hisenda Catalana’” després què el passat juliol s’aprovés una moció en aquest sentit.

Aldo Ciprian ha apuntat que “la Diputació de Barcelona que està governada per la mateixa persona que l’Ajuntament de Sant Cugat ja ha sol·licitat que tots els seus empleats paguin els seus impostos a través de la Hisenda Catalana”.

Ciprian ha lamentat que “els empleats de l’Ajuntament de Sant Cugat s’hagin de veure entre l’espasa i la paret per tal de complir el full de ruta separatista”. I ha assegurat que Ciutadans treballarà per “protegir als empleats públics perquè puguin treballar amb imparcialitat i sense influències polítiques”.

Aldo Ciprian ha assegurat que “ni l’Ajuntament ni la Generalitat tenen competències per obligar als seus empleats a ingressar els seus impostos a la Hisenda Catalana ni per gestionar les seves dades personals”. A més, ha afegit que “es tracta d’un experiment nacionalista que pot posar en risc el pagament a temps de les retencions de l’IRPF dels treballadors” i s’ha mostrat “preocupat” per les conseqüències que això podria tindre per als empleats públics.

Comunicación Ciutadans (C’s) Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org