• El portaveu municipal de C’s, Aldo Ciprian recorda que “l’Ajuntament va invertir 60.000 euros en la web” i “no compleix amb tots els estàndards d’accessibilitat”

Sant Cugat, dijous 7 d’abril del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat aposta per “millorar l’accessibilitat de la web de l’Ajuntament. El portaveu de C’s, Aldo Ciprian, ha denunciat en una roda de premsa al Consistori que “la pàgina web actual dificulta la navegació i l’accés a la informació municipal a la gent gran i altres col·lectius amb discapacitats”. I ha explicat que l’objectiu de la moció que es presentarà el mes de març és “fer més intuïtiva la web de l’Ajuntament”.
El portaveu municipal de C’s ha recordat que “l’Ajuntament va invertir 60.000 euros en aquesta pàgina web al 2013” i ha denunciat que “no compleix amb tots els estàndards d’accessibilitat tenint en compte el sobre cost que va suposar”. A més, Ciprian, ha posat com a exemple la web de l’Ajuntament de Saragossa que “destaca per ser una web molt més visual i intuïtiva per les seves icones”.
Per altra banda, la regidora de C’s, Munia Fernández-Jordán, ha explicat que “en la web no s’estableixen els nivells oficials d’accessibilitat” i ha remarcat la importància d’aconseguir la certificació AENOR per tal d’obtenir “el nivell més alt d’accessibilitat”. En aquest sentit, ha assegurat que “volem que també es revisi l’accessibilitat de les altres webs municipals  com Promusa, Sorea, Auditori Sant Cugat perquè es facin les correccions oportunes”.
Tanmateix, Fernández-Jordán ha instat a l’equip de govern local a “fer de la pàgina web una eina útil per al ciutadà ”, ja que “Sant Cugat s’identifica com un model de Smart City segons el govern local”.

Comunicación Ciutadans (C’s) Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org