Sant Cugat, 03 de desembre del 2015. Fa un parell de mesos la formació taronja va rebre la demanda dels veïns de Mira-Sol que els hi informaven que en tot el barri no hi havia cap caixer automàtic. En aquell moment, membres del grup municipal de C’s van començar a establir converses amb diverses entitats financeres per tal de pal·liar aquesta necessitat.

Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal, explica que “de seguida que ens va arribar aquesta queixa veïnal, ens vam posar a treballar per buscar una solució que finalment, va vindre de la mà del Banc Sabadell” Després de vàries conversacions amb l’entitat, el portaveu assegura que la instal·lació del caixer es farà a principis del 2016 al Centre Comercial que hi ha a Mira-Sol.

Ciprian es mostra empàtic amb els veïns que ahir van mostrar la seva indignació en el mateix Consell de Barri “no és lògic que en un barri on viuen més d’11.000 persones, l’Ajuntament no hagi instal·lat encara cap caixer automàtic ni tan sols al Centre Comercial” A més afegeix “a vegades sembla que el tarannà del nostre Ajuntament és focalitzar-se en els barris del centre deixant de banda els altres barris, tal com s’ha pogut veure en l’enfocament dels nous pressupostos”

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org