Sant Cugat, 02 de desembre del 2015. Sant Cugat és un municipi que compta amb quatre universitats i diversos instituts, amb tota la joventut estudiantil que això comporta. Tot i que existeixen 3 biblioteques a la ciutat – una d’elles acabada de inaugurar – i una més a Valldoreix, els horaris d’aquestes són molt limitats, situació que s’agreuja més en els períodes d’exàmens.

Des del grup municipal de Ciutadans critiquem la manca de flexibilitat en els horaris de les biblioteques a Sant Cugat en els períodes d’exàmens. Aldo Ciprian, portaveu del grup, denuncia que “l’Ajuntament es gasta milions d’€ en oferir grans equipaments bibliotecaris a la ciutadania que després no poden cobrir una necessitat tan essencial per als estudiants de Sant Cugat

C’s assegura que aquesta és una demanda que els hi ha arribat des de l’agrupació jove local – Joves de Ciutadans Sant Cugat – i que volen donar veu al ple de Sant Cugat a través d’una proposta concreta. Ciprian apunta “estem preparant una moció que vagi encaminada a oferir als joves la possibilitat d’estudiar en espais públics en un horari més ampli i evitar que hagin de moure’s cap a altres ciutats” A més, ha afegit “es tracta d’una acció que portarem conjuntament amb Susanna Casta – vocal de C’s a Valldoreix-, ja que allà també existeix el mateix problema”

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org