Aquest passat cap de setmana, Sant Cugat es va tornar a omplir de propaganda independentista que influeix directament a la intenció de vot de cara a les pròximes eleccions autonòmiques del 27 de setembre quan encara no s’ha iniciat la campanya electoral.

Sant Cugat, dimarts 28 de juliol del 2015. La Junta Electoral no ha donat per començada la campanya electoral, per tant, no hauria d’haver-hi cap símbol polític en les zones públiques del municipi. No obstant això, el passat cap de setmana els santcugatencs van despertar amb el municipi ple de pancartes de l’ANC que insten a agafar un posicionament polític en les pròximes eleccions autonòmiques.

Entre les persones que protagonitzen aquestes pancartes trobem a Raül Romeva que és el número 1 a la llista creada per ERC-CIU i denominada “Junts pel Sí” i per tant, una personalitat política que fa propaganda abans d’hora.

La permissió de la penjada d’aquestes pancartes és deu a una moció que es va aprovar a l’Ajuntament de Sant Cugat al setembre del 2014 on es donava el suport amb tots els recursos i eines necessàries per fer possible el procés independentista.

Declaracions del portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian:

“És tracta d’una campanya política encoberta abans d’hora per part d’una entitat que fa política però que no se sotmet a les regles de la política”

 

Equip de Comunicació C’s Sant Cugat

Aquesta noticia va ser publicada al Cugat.cat el dia 28 de Juliol