Malauradament, ens estem acostumant a la improvisació contínua de l’equip de govern, cosa que es transforma en incomptables plens i juntes de portaveus extraordinàries i modificacions pressupostàries d’última hora que des de Ciutadans Sant Cugat portem denunciant cada ple del mandat actual. Per tant, no ens sorprèn que aquesta manera de fer les coses a correcuita es vegi reflectida en tots i cadascun dels altres àmbits de govern: com aquell que sempre arriba tard a les cites per costum.

A la no finalització de la pista d’atletisme de La Guinardera i a la seva afectació sobre el camp de rugbi s’ha afegit la sostracció del cablejat elèctric de les pistes a l’agost. Tampoc no han estat satisfets els equips de pista coberta, per la qual cosa han hagut de gestionar el lloguer d’instal·lacions privades del municipi per poder preparar l’inici de temporada mentre els pares s’afanyen a fer diagrames complexos dels entrenaments dels seus fills, a banda i banda de la ciutat, segons el dia de la setmana.

Els imprevistos no es poden preveure, però un bon seguiment del desenvolupament dels projectes en marxa pot permetre avançar-se al fet inesperat i informar els diferents clubs implicats perquè puguin disposar d’espais amb garanties i temps per poder preparar la pretemporada en condicions. Des d’aquest article us desitgem a tots els equips esportius de Sant Cugat una immillorable temporada esportiva 2022-23 perquè sou el millor mirall de la nostra ciutat allà on estigueu competint.

Aldo Ciprian (@a_ciprian) és Portaveu del Grup Municipal de Cs a Sant Cugat