La majoria de santcugatencs no són massa seguidors dels plens municipals. Sessions llargues, enrevessades i on sovint es debaten temes que ni tan sols tenen a veure amb Sant Cugat provoquen que siguin molt pocs els veïns que escolten habitualment el que debaten els partits polítics de Sant Cugat. Aprofito, per tant, aquest article per a donar la meva opinió sobre un problema sovint desconegut per la ciutadania.

Els partits polítics de l’oposició (Ciutadans i Junts ara mateix) poden presentar mocions al ple, amb propostes i polítiques que en cas de ser aprovades per majoria han de ser implementades pel Govern. La qüestió apareix quan, força vegades, el Govern ignora l’aprovat a les mocions, i aquestes mocions s’han de tornar a presentar. Un exemple: Una moció de Ciutadans que demana ajudes econòmiques per celíacs amb pocs recursos. La moció es va aprovar el 2016 i encara no se n’ha fet res.

Ja no estic ni tan sols demanant que els polítics compleixin el que prometen en campanya electoral, estic demanant que compleixin… el que aproven al ple municipal! Sovint no ho fan. I això amics, no serveix absolutament per res. Tan sols per perdre el temps.

David Andrés (@david3cbcnés membre de l’agrupació de Ciutadans (Cs) Sant Cugat