· La iniciativa taronja proposa un “estudi dels espais de la ciutat on sigui possible la construcció d’aquests circuits esportius”

Dimarts, 2 de novembre de 2021. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat presentarà una moció en el proper ple per fomentar l’esport a l’aire lliure al municipi. El text de la formació liberal demana que l’Ajuntament de Sant Cugat estudiï la instal·lació de circuits de cal·listènia a zones de la ciutat on encara no hi hagi, “per crear una xarxa d’aquests espais a l’aire lliure. En l’actualitat comptem amb circuits al Parc de la Pollancreda, al Parc del Turó de Can Mates i a Mira-sol”. 

La iniciativa taronja també recomana una “millora de la il·luminació als circuits ja existents, amb la finalitat d’ampliar les hores d’ús d’aquestes infraestructures”. A més, la moció insta a dotar pressupostàriament la instal·lació dels circuits esmenats.

Finalment, la moció de Cs planteja realitzar accions de comunicació “amb l’objectiu d’augmentar el coneixement d’aquest esport a la nostra ciutat, especialment entre els joves.”