· La iniciativa proposa “incorporar a les Ordenances de Convivència Ciutadana la prohibició de consum d’alcohol als espais públics”

Dimarts, 2 de novembre de 2021. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat presentarà una moció en el proper ple per acabar amb el consum d’alcohol a la via pública i incrementar la seguretat als espais d’oci nocturn de la ciutat. El text demana que l’Ajuntament de Sant Cugat incrementi les mesures d’inspecció i control per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors, “l’elevat índex de consum d’alcohol és especialment preocupant entre els joves, que s’inicien al consum cada vegada a una edat més primerenca”. 

La iniciativa també reclama un “increment de la vigilància i seguretat al tancament dels establiments d’Oci nocturn amb una major presència policial”. A més, la moció insta a desenvolupar campanyes informatives de prevenció i sensibilització entre els joves.

Finalment, la moció planteja estudiar fórmules i propostes d’oci nocturn dirigides als joves “que vagin encaminades al foment d’un oci més segur, saludable, responsable i de qualitat”.