• El portaveu municipal, Aldo Ciprian, denuncia que “el govern vol utilitzar aquest ple de forma partidista” i lamenta la pèrdua de temps i diners pels veïns.

Sant Cugat, dijous 9 de gener de 2020. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha anunciat que la formació taronja “no participarà del ple extraordinari de l’ajuntament en suport a Torra i als presos del procés.

Rebutgem qualsevol iniciativa de suport a fugats de la justícia o a polítics que han estat condemnats per delictes molt greus” ha explicat Ciprian, i ha anunciat que reprovaran al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè “la justícia li ha inhabilitat i ja no és president ni diputat del Parlament”.

Aquests actes no aporten res a Sant Cugat, només fan perdre temps i diners als veïns” ha continuat el portaveu, i ha afegit que “Ciutadans no participarà en un ple sense sentit, per responsabilitat i perquè està en contra de les nostres conviccions polítiques”.

Ciprian ha conclòs preguntant-se sobre si realment hi ha la necessitat de celebrar aquest ple “quan hi ha uns pressupostos pendents d’aprovar i són realment importants per la ciutadania”.