• La candidata ha manifestat que la seva intenció és “ser tinent d’alcalde de la mà del cap de llista Aldo Ciprian

Sant Cugat, dimecres 17 d’abril de 2019. Ciutadans (Cs) ha confirmat que l’actual diputada del Parlament, Munia Fernández-Jordán, serà la número 2 de la llista del partit en les eleccions municipals del 26 de maig, que tornarà a encapçalar l’actual portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, Aldo Ciprian.

Nascuda a Astúries, Fernández-Jordán, de 47 anys i veïna de Sant Cugat, és advocada de formació i ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de l’assessoria d’empresa internacional. Es va unir a Ciutadans en 2013 i des de maig de 2015 és regidora del grup municipal de Cs Sant Cugat i des del 2018 diputada del Parlament de Catalunya.

La candidata taronja ha explicat que “és un orgull comptar amb la confiança del cap de llista“, i que la seva intenció és “ser tinent d’alcalde de la mà d’Aldo Ciprian“.

Un plantejament aquest que comparteix el cap de llista i portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, que es mostra “satisfet i orgullós de poder comptar de nou amb Munia i la seva experiència, amb la qual sens dubte aporta un gran valor per a conformar la millor candidatura possible“.

D’aquesta manera, Fernández-Jordán puja un lloc en les llistes electorals de Cs i es mostra, ha finalitzat Fernández-Jordán, “optimista de aconseguir uns bons resultats en les pròximes eleccions municipals que ens permetin afrontar els canvis que necessita Sant Cugat i que només poden venir de les mans de Cs“.