● El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, celebra que “avui s’hagi fet el primer pas perquè l’Ajuntament torni a ser de tots”

Sant Cugat, dijous 31 de gener 2019. Ciutadans (Cs) Sant Cugat celebra que s’hagi admès a tràmit la demanda que va presentar el mes de desembre passat per a retirar la pancarta que penja a l’Ajuntament de Sant Cugat, que el portaveu de Cs en aquest Ajuntament, Aldo Ciprian, ha qualificat de “símbol partidista que exclou a gran part dels ciutadans de Sant Cugat

Després de la negativa del Govern municipal de retirar la pancarta, Ciutadans (Cs) va presentar la demanda, que ha estat admesa a tràmit per providència del Jutgat Contenciós Administratiu núm. 10 de Barcelona, en la qual se sol·licita a l’Ajuntament que, en el termini de 20 dies, remeti a l’òrgan judicial l’expedient administratiu corresponent.

Avui és un dia important, perquè queda menys per a tenir un Ajuntament de tots” comenta Ciprian. El portaveu taronja, recorda que “les institucions públiques han de respectar la neutralitat per a no excloure a part dels ciutadans“. En la seva opinió, aquesta pancarta suposa “una anomalia que el govern actual empara“. Finalitza Ciprian assenyalant que “Sant Cugat i les seves institucions són de tots“.