La Vocal de Ciutadans (Cs), Anna Cano, presenta una moció “per a millorar les actuals instal·lacions de Correus” i “que puguin oferir un servei adequat”

Valldoreix, dijous 24 de gener de 2019. La vocal del grup municipal de Ciutadans (Cs) de la EMD de Valldoreix, Anna Cano, ha explicat que en el pròxim ple ordinari del mes de gener, des de Cs, es presentarà una moció “perquè la EMD reubiqui l’actual estafeta de Correus en un espai més gran, modern i adequat“.

En opinió de Cano, les actuals instal·lacions de Correus del Carrer Sant Albert, 7, “han quedat obsoletes i no permeten oferir els serveis que els usuaris demanden“, per la qual cosa en la moció se sol·licita “la cessió d’un nou espai per oferir aquest servei“.

Sobre aquest tema, la vocal taronja, també ha denunciat que “els propis treballadors de Correus es veuen obligats a treballar en condiciones precàries” el que, segons Cano, “va en detriment de la qualitat del servei“.

A més, ha argumentat que “els canvis d’hàbits dels usuaris, amb un gran desenvolupament del servei de paqueteria i de les noves plataformes de comerç, demanden un major espai per al desenvolupament de seu treball“.

Davant això, en la moció es proposa “sol·licitar a Correus una inversió en modernització i millora del servei que s’ofereix” i, per a millorar la qualitat per al client “una ampliació de l’horari de l’oficina“. “L’augment en la demanda del servei ha de venir acompanyat d’una inversió per a oferir una major agiliat, comoditat i funcionament als usuaris” ha conclòs Cano.