Aldo Ciprian, portavoz Cs Ayuntamiento de Sant Cugat

● El portaveu municipal de Cs, Aldo Ciprian, constata que “dos anys i mig després de la seva contractació, la situació actual és moltíssim pitjor” i demanda “asumir responsabilitats”

Sant Cugat, divendres 4 de gener de 2019. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha explicat que, en el pròxim ple ordinari del mes de gener, des de Cs es presentarà una moció per a sol·licitar el cessament de Jaume González com a director de l’Àmbit de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament “en constatar-se que, des de la seva contractació, la situació de la seguretat ha empitjorat“.

Ciprian ha recordat que el seu grup va donar suport en el seu moment a aquesta incorporació en considerar que podria aportar el valor afegit que es requeria per a solucionar la problemàtica existent en matèria de seguretat, però que, després d’aquest temps, “la situació no ha millorat res malgrat un director que cobra 70.700 euros anuals“. “No només no ha millorat res, sinó que ha empitjorat greument, com així ho reflecteixen les dades objectives“, ha assenyalat.

No podem quedar-nos de braços plegats” ha dit Ciprian, qui ha aclarit que, en la mateixa moció, també se sol·licita “la celebració d’un ple extraordinari en el qual un dels temes a tractar sigui el de la seguretat“.

A més, ha argumentat que són constants les queixes de veïns i associacions per la deterioració de la seguretat ciutadana, “una de les preocupacions destacades dels santcugatencs“, problemes que es presenten “especialment preocupants en la EMD de Valldoreix“, on ja es va presentar un paquet de propostes per a millorar la seguretat de tots els veïns. “Els ciutadans mereixen respostes eficaces als seus problemes i Cs treballa per a oferir-les” ha conclòs Ciprian.