El regidor de Cs a Sant Cugat, Sergio Blázquez, demana “actuar de forma urgent per solucionar el problema“, després de visitar la localització d’un niu a la Floresta

Sant Cugat, 10 de desembre de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sant Cugat, Sergio Blázquez, ha mostrat la seva “voluntat de seguir estudiant la presència” de la vespa asiàtica a Sant Cugat i “poder actuar en conseqüència“. Ho ha dit després de visitar un niu d’aquest insecte i després que s’aprovés per unanimitat una moció de Ciutadans en aquest sentit.

En la moció que Cs va presentar el passat mes de setembre, es proposava “estudiar la problemàtica a través d’una taula de treball, desenvolupar un pla integral en coordinació amb la resta d’administracions implicades” i “dotar de mitjans oportuns a Bombers, Policia Local, Agents rurals i cívics“. A més, es plantejava “desenvolupar campanyes informatives i de sensibilització” i “crear l’oportuna partida pressupostària“. Segons el regidor taronja, la localització d’aquest niu demostra “la necessitat d’aplicar les mesures que en el seu moment Cs va presentar i que el Ple va aprovar per unanimitat“. “Espero que el govern actual actuï i solucioni aquest problema” ha conclòs Blázquez.