• Sergio Blázquez, regidor de Cs Estem compromesos amb aquest dia tan especial i volem que es conegui arreu del món”

Sant Cugat del Vallès, dilluns 09 d’abril del 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha presentat una moció per buscar el suport del ple per declarar Sant Jordi Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Sergio Blázquez, regidor del grup municipal ha explicat que la proposta de Cs ja ha rebut el suport del Congrés dels Diputats així com del Parlament de Catalunya.

“Amb aquesta proposta busquem la col·laboració de l’Ajuntament perquè doni suport a totes les iniciatives que tenen com a objectiu declarar Sant Jordi Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO” ha explicat Blázquez. “Creiem que és positiu que des del món local hi hagi també una empenta per aconseguir aquesta fita” ha assenyalat.

“Des de fa uns anys hi ha hagut iniciatives encaminades que la festivitat de Sant Jordi sigui reconeguda pel seu valor en l’àmbit internacional” ha recordat l’edil que ha afegit que “la festivitat de Sant Jordi cada cop és més valorada per molts ciutadans de Catalunya que la senten pròpia”. “Estem compromesos amb aquest dia tan especial i volem que es conegui arreu del món”. “Per un Sant Jordi patrimoni de tots” ha conclòs el regidor.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large