• La proposta de Cs també demana regular la circulació de patins, monopatins, patinets i altres ginys mecànics i elèctrics

Sant Cugat del Vallès, dimarts 13 de març del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha presentat la moció per tal de demanar l’elaboració d’una ordenança de bicicletes amb l’objectiu de garantir la convivència entre ciclistes i vianants al nostre municipi. La proposta que es debatrà en el ple de març també inclou la regulació d’altres ginys mecànics i elèctrics com patins, monopatins i patinets, entre altres.

“S’ha de garantir la seguretat tant dels que es mouen amb bicicleta com dels vianants” ha manifestat Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat. En aquest sentit, el portaveu ha explicat que “és obligació de l’Ajuntament de Sant Cugat trobar un equilibri entre els ciclistes i vianants en un context de convivència generador d’un entorn de trànsit i mobilitat més segur”.

“Volem que Sant Cugat sigui una ciutat a l’ avantguarda d’iniciatives verdes” ha assegurat Ciprian que també ha explicat que Sant Cugat es convertiria en el primer municipi de l’àrea metropolitana en tenir aquesta ordenança després de Barcelona.

Aldo Ciprian ha assegurat que “per aconseguir un model de mobilitat sostenible les vies han de garantir als usuaris de la bicicleta condicions de seguretat i accessibilitat”, per tant, “si apostem per fomentar i promocionar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, hem de garantir un marc de convivència i l’hem de dotar de la regulació pertinent”

La proposta també demana engegar campanyes de comunicació i sensibilització sobre l’ús de la bicicleta i altres ginys mecànics i elèctrics a la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large