Els santcugatencs José María Espejo-Saavedra, Munia Fernández-Jordán i Martí Pachamé s’han incorporat a les llistes de Cs  pel Parlament de cara a les pròximes eleccions del 21D.

José María Espejo-Saavedra, advocat i diputat del Parlament, repeteix de número 3 a les llistes i fins ara havia ostentat el càrrec de Vicepresident de la Mesa del Parlament. D’altra banda, l’actual regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat Munia Fernández-Jordán, advocada, entra per primer cop a les llistes de número 22 on també s’estrena Martí Pachamé membre de la Junta Directiva de l’agrupació de Ciutadans Sant Cugat i economista.

Espejo-Saavedra, Fernández-Jordán y Pachamé

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large