• Anna Cano, nova vocal de Cs, “L’objectiu de Cs serà fer una oposició crítica, constructiva i de control a l’equip de govern tal com s’ha fet fins ara”

Sant Cugat del Vallès, dilluns 30 de novembre del 2017. Anna Cano és la vocal escollida pel partit de Ciutadans (Cs) per representar els seus interessos en l’EMD de Valldoreix després de la baixa de Susanna Casta, anterior vocal de Cs. Anna és professora de música, militant de Cs i veïna de Valldoreix des de fa gairebé 20 anys.

La nova candidata ha agraït i ressaltat la feina feta per la seva predecessora. “L’objectiu de Cs serà fer una oposició crítica, constructiva i de control a l’equip de govern tal com s’ha fet fins ara” ha assegurat Anna Cano. Tanmateix, ha detallat que les prioritats de la formació taronja seguiran sent “solucionar els temes claus que afecten en el dia a dia als veïns de Valldoreix com la millora del clavegueram, l’estat de les voreres, la seguretat del municipi o la problemàtica amb els porcs senglars”

Cano també ha volgut emfatitzar la importància de realitzar una “fiscalització” de tots els projectes urbanístics que afecten a Valldoreix, com per exemple “el nou aparcament de l’estació”, ha conclòs.

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large