• Aldo Ciprian, portaveu de Cs, “l’alcaldessa ha deixat de representar a una part dels santcugatencs als qui també li ha faltat al respecte”

Sant Cugat del Vallès, dimecres 18 d’octubre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha interposat un recurs de reposició en contra de l’acord que es va adoptar en la sessió plenària celebrada el passat 18 de setembre on es va rectificar el decret d’alcaldia de suport al referèndum il·legal de l’1 d’octubre. El text al·lega que aquest acord és conseqüència de diverses accions polítiques il·legals i suspeses per part del Tribunal Constitucional i per tant sense cap vigència ni marc jurídic legal.

Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal a Sant Cugat, ha reiterat el “compromís” de la formació taronja per “vetllar per un ajuntament que compleixi les lleis”. “La sala de plens representa a tots els ciutadans de Sant Cugat i aquell dia es va vulnerar la llei” ha assegurat Ciprian que ha afegit que “l’alcaldessa ha deixat de representar a una part dels santcugatencs als qui també li ha faltat al respecte”.

Amb l’acord del plenari es vulnera l’article 103 de la Constitució que manifesta que l’Administració Pública serveix amb objectivitat els interessos generals i actua segons el que dicta la llei. En aquest sentit, Ciprian ha assegurat que “l’alcaldessa ha posat la ciutat al servei d’un projecte que té com a objectiu aixecar fronteres i enfrontar als catalans amb els mateixos catalans”. “L’alcaldessa ha utilitzat recursos públics per fomentar l’odi i la confrontació” ha conclòs Ciprian

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large