• Aldo Ciprian, portaveu de Cs, denuncia que “PDECAT i PSC priortizin una causa il·legal enlloc de les seves obligacions amb els santcugatencs”

Barcelona, dimarts 26 de setembre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha demanat a l’equip de govern que sigui “responsable” i que no “paralitzi” l’activitat institucional de l’Ajuntament de Sant Cugat. Malgrat no haver-ho anunciat oficialment, l’equip de govern ha anul·lat diverses convocatòries de comissions i consells en els darrers dies i en alguna d’elles ha indicat que la causa de la cancel·lació es “la situació política excepcional que s’està vivint”. Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal, s’ha oposat a aquesta suspensió “encoberta” de l’activitat de l’Ajuntament de Sant Cugat i ha denunciat que el govern local “prioritzi una causa il·legal enlloc de les seves obligacions amb els santcugatencs”

La comissió del Bosc de Volpelleres, la convocatòria de l’Agenda 21, l’Observatori Social de l’Habitatge de Sant Cugat i el Consell de Ciutat són algunes de les activitats cancel·lades. “PDECAT i PSC estan tenint una actitud irresponsable i estan deixant d’atendre les necessitats i problemes dels santcugatencs” ha manifestat Ciprian.

Un clar exemple és l’Observatori Social de l’Habitatge que fins ara mai s’havia convocat i que el seu objectiu és pal·liar la problemàtica de l’habitatge a Sant Cugat que és la segona ciutat més cara de l’Estat Espanyol. O el Consell de Ciutat que ha d’aprovar el reglament perquè es posin en marxa els pressupostos participatius que han de començar a l’octubre. “L’obligació del PDECAT i PSC és fer que la ciutat camini i no posar obstacles al seu funcionament per raons partidistes”

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large