• Casta, vocal de Ciutadans (Cs), lamenta que l’equip de govern “prioritzi les causes polítiques i partidistes a les necessitats dels veïns de Valldoreix”

Barcelona, dimecres 27 de setembre del 2017. Susanna Casta, vocal de Ciutadans (Cs) a l’EMD de Valldoreix ha criticat que el govern de l’EMD paralitzi l’activitat institucional . La vocal de Ciutadans (Cs) s’ha oposat a la suspensió de l’activitat política a l’EMD de Valldoreix i ha denunciat que el govern “deixi d’atendre les seves obligacions” i suspengui el ple de demà per “raons partidistes” i “per donar suport a un referèndum que no té cap garantia legal”

Casta ha criticat la suspensió cautelar de la junta de veïns prevista per dijous vinent i ha manifestat que “el govern de l’EMD ha de ser un govern per tots els valldoreixencs i no només per uns quants”. A més, la vocal de Cs ha retret al president les declaracions on ha assegurat que “no hi ha pressa per aprovar res del ple”. Amb aquestes declaracions “el president de l’EMD ha mostrat una insensibilitat i impassibilitat cap als problemes que afecten els veïns de Valldoreix”

És per això que la vocal de Ciutadans (Cs) li ha demanat al govern de l’EMD de Valldoreix que “sigui responsable” i que no se sumi “a la desobediència de la CUP” i que mantingui l’activitat institucional de l’EMD. “El President ha de recordar que en el moment que accepta el càrrec també accepta les obligacions que aquest comporta i una d´elles consisteix amb presidir el Ple de la Junta de Veïns de Valldoreix, un òrgan de participació de tots” ha sentenciat Casta.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large