• Sergio Blázquez, regidor de Cs, “l’alcaldessa ha posat la ciutat al servei d’una causa il·legal”
Sant Cugat del Vallès, dimecres 20 de setembre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat s’ha mostrat preocupat per la situació que viuen els funcionaris de l’Ajuntament després que l’alcaldessa hagi posat “la ciutat al servei d’una causa il·legal”. Així ho ha denunciat en una roda de premsa el regidor del grup municipal Sergio Blázquez que ha subratllat la “fugida cap endavant” de l’alcaldessa i les seves “actituds antisistema” després que en el ple de Sant Cugat es votés un decret en favor del referèndum que va ser declarat il·legal pel mateix secretari del consistori.

“Aquesta situació posa als funcionaris entre l’espasa i la paret” ha afirmat el regidor que també ha llançat un missatge de “solidaritat i suport” als treballadors públics. “S’està pressionant des de l’alcaldia perquè aquest 1-O sigui una realitat” ha assegurat el regidor del grup municipal que també ha assenyalat la seva“preocupació pels funcionaris d’aquest Ajuntament davant d’aquesta situació”

D’altra banda, la regidora Munia Fernández-Jordán ha denunciat la situació “compromesa” que es troben els treballadors públics municipals, ja que “els forcen directament o indirectament a prendre decisions que vulneren la legalitat”. En aquest sentit, Fernández-Jordán ha insistit que en el cas de no situar-se al costat de l’alcaldia “poden ser assenyalats” la qual cosa és “inacceptable”.

En aquest context, el grup municipal ha habilitat un telèfon de contacte (647040102) i un correu electrònic (sant.cugat@ciudadanos-cs.org) perquè els funcionaris municipals els hi facin arribar dubtes i inquietuds sobre el referèndum de l’1 d’octubre. “Els funcionaris estan en risc“, ha conclòs Fernández-Jordán.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large